Filoverføring.no - del av Regnskapsbransjen.no og Cloud Connection

Er det ikke veldig 2017 å overføre filer?

Aller først er det viktig å presisere at vi ofte leverer dataoverføringer uten bruk av filer. Ofte er det mer hensiktsmessig å overføre via API og webservicer. Da gjør vi selvsagt det.
Samtidig ser vi at det ofte er både lettere, billigere og faktisk mindre risiko forbundet med å sette opp filoverføringer. Og da mener vi at det enkle er det beste.

Domenet som du nå leser på, filoverføring.no, er et lite utstillingsvindu for integrasjonsløsningene våre, men like mye stedet for sikker tofaktor filutveksling mellom personer. Våre kunder får sin egen side her på filoverføring.no som de kan bruke internt og mot eksterne interessenter. Til dette formålet er filoverføring.no veldig beskrivende, så når domenenavnet var ledig, så kunne vi ikke dy oss.

Vi vil også slå et slag for å gjøre datautveksling, ofte med filer, så billig som mulig for kundene våre. Vi leverer tilpassede integrasjoner som ofte er til priser som ingen kan konkurrere med. Og DET er ikke veldig 2017; å levere noe så billig som vi klarer det, det synes vi er veldig 2021.

Synes du fortsatt det er veldig 2017? Si det til oss!